Louwerse Energietechnieken

Verwarming

Loodgieter voor centrale verwarming/hernieuwbare energie in Puurs en
ver daar buiten?
Ons team staat voor u klaar!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van centrale verwarming in de regio Puurs, of bij uitbreiding heel België? Dan staan de ervaren techniekers van Louwerse – Energietechnieken voor u klaar met een heel pak knowhow, vakkennis en ervaring.

Snel en betrouwbaar

Voor alle werken die wij uitvoeren staat klantentevredenheid centraal. Een snelle levering, een vlotte service en kwalitatieve uitvoering zijn voor ons dan ook niet meer dan vanzelfsprekendheden.

Centrale verwarming van A tot Z

Louwerse – Energietechnieken uit Puurs staat niet enkel ter uwer beschikking voor de plaatsing van een centrale verwarming op aardgas of mazout, radiatoren en vloerverwarming van gerenommeerde merken. Onze ervaren loodgieters voeren ook herstellingen en onderhoud uit aan verwarmingsketels. 

Energie besparen met een warmtepomp

Warmtepomp plaatsen

Een warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke verwarmingsinstallatie. Deze warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht op een bepaalde temperatuur en geeft die warmte op een hogere temperatuur af aan de binnenlucht. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een speciale vloeistof die warmte kan transporteren. Doordat de lucht met behulp van ventilatoren wordt aangezogen en uitgeblazen verkrijgen we een snelle vermenging van de behandelde lucht met de omgevingslucht. 

Zonneboiler plaatsen

Voor thermische panelen werkt Louwerse – Energietechnieken uit Puurs met Paradigma. Met haar AQUA systeem maakt Paradigma het u zeer gemakkelijk om van uw traditionele installatie over te schakelen op zonnewarmte. De zonneboilersystemen van Paradigma leveren warmte voor alle huishoudelijk gebruik, d.w.z. voor uw sanitair warm water én voor de ondersteuning van uw centrale verwarming. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw energiefactuur.Thermische energie.

Pelletkachel plaatsen

Een pelletkachel combineert het gebruiksgemak van een centrale verwarming met het gezellige van een kachel. Door de volledige verbranding van de pellets is er zeer weinig uitstoot. Daardoor is een pelletkachel een zeer duurzame manier van verwarmen

Vijf jaar garantie!

24/7 herstellingsdienst!

Enkele realisaties

Bij Louwerse energietechnieken zijn we altijd op zoek naar nieuw talent dat ons team kan versterken.

Graag meer info of een kosteloze offerte?