Louwerse Energietechnieken

Sanitair

Een betrouwbare loodgieter voor uw sanitair?
Ons team staat voor u klaar!

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Of wilt u een uitbreiding of verandering in uw bestaande badkamer? De betrouwbare loodgieters van Louwerse – Energietechnieken staan klaar voor al uw wensen en noden op het vlak van sanitair. 

Sanitair met oog voor esthetiek, functionaliteit en budget

Vooraleer we een sanitaire installatie plaatsen, maken we eerst een duidelijk plan op, waar we met u alles stap voor stap overlopen. Uw dromen en wensen toetsen we aan wat technisch haalbaar is. We trachten daarbij steeds het evenwicht te vinden tussen schoonheid, functionaliteit en budget.

Plaatsing sanitair van A tot Z

Bovendien zetten we sterk in op een verregaande service en een transparante communicatie. Zo komt u achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Herstellingen sanitair en kleine klussen

Naast een volledige inrichting van uw badkamer kan u ons ook inschakelen voor kleinere sanitaire klussen, zoals het plaatsen van kranen of het aansluiten van toestellen alsook herstellingswerken. 

24/7 ontstoppingsdienst

Verstopte leidingen komen altijd op de meest ongepaste momenten voor. In dergelijke noodgevallen zorgen wij voor een snelle interventie. U kan ons 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bereiken.

Enkele realisaties

Bij Louwerse energietechnieken zijn we altijd op zoek naar nieuw talent dat ons team kan versterken.

Graag meer info of een kosteloze offerte?