Louwerse Energietechnieken

Elektriciteit

Op zoek naar een betrouwbare elektricien in Puurs en ver daar buiten?
Ons team staat voor u klaar!

Een betrouwbare partner in elektriciteit en uw elektrische installaties in de regio Puurs, zowel voor plaatsing als herstelling? Dan bent u bij Louwerse – Energietechnieken aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor alle soorten elektriciteitswerken en domotica, zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten.

Particulier en professioneel

Of het nu om een bedrijf, groot of klein, of om een particulier gaat, wij gaan resoluut voor topkwaliteit, zowel in ons werk als in de materialen die we gebruiken. En dat weten onze klanten te waarderen! Ze zijn zeer te spreken over de kwaliteit en de gedreven en flexibele aanpak van ons gespecialiseerde team.

Voor al uw noden inzake elektriciteit

U kunt bij ons terecht voor alle soorten elektriciteitswerken. Of dat nu grote of kleine werken zijn, we pakken ze met evenveel enthousiasme en knowhow aan.

Specialist in domotica tot uw dienst!

Als elektriciteitsbedrijf en specialist in domotica houdt Louwerse – Energietechnieken uit Puurs continu de vinger aan de pols van de domoticatechniek. Door continu bijleren en de nodige opleidingen bent u zeker van een een perfecte service op het vlak van domotica.

Domotica op maat van uw wensen en noden

Uw domoticasysteem maken wij volledig op maat van uw noden, behoeften en wensen. Dat kan gaan van basisvoorzieningen zoals verlichting en verwarming, maar ook bijvoorbeeld de rolluiken, zonwering of uiteenlopende huishoudtoestellen kunnen via het domoticasysteem aangestuurd worden. U kiest ook zelf hoe uitgebreid u uw systeem wilt maken. Kortom, domotica vereenvoudigt uw leven door dagdagelijkse taken te automatiseren, en dat terwijl u energie en dus geld bespaart.

Enkele realisaties

Bij Louwerse energietechnieken zijn we altijd op zoek naar nieuw talent dat ons team kan versterken.

Graag meer info of een kosteloze offerte?